top of page
arsenaal-logo-1.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - Black Circle
arsenaal-logo-1.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - Black Circle
Osteopathie Krista Post
KristaPost_-2.jpg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

logo grijs.jpg

Gezondheid is beweging,  Alles in het lichaam heeft beweging nodig om goed te kunnen functioneren. Osteopathie kijkt naar de mens als geheel en ondersteunt de beweeglijkheid in het lichaam zodat je optimaal kunt functioneren.

Wat is osteopathie​

Osteopathie onderzoekt hoe het lichaam functioneert in de zin van beweging. Omdat alles in het lichaam vrijheid nodig heeft om te kunnen functioneren kunnen bewegingsverliezen het zelfgenezend vermogen belemmeren. Met osteopathische handgrepen wordt de bewegingsmogelijkheid in het lichaam hersteld waardoor u weer in balans komt en de natuurlijke veerkracht terugkeert. Vanuit de visie van de osteopathie heeft dit invloed op je totale functioneren.

Over Krista Post

" De manier waarop het menselijk lichaam werkt heeft mij altijd gefascineerd. Door alle facetten van het lichaam te bestuderen kun je gaan begrijpen waarom allerlei klachten kunnen ontstaan. De 'kunst' van osteopathie is om het lichaam aan te zetten tot zelfgenezing en het terugvinden van de oorspronkelijke balans" 

Krista Post behandeld zowel volwassen, kinderen als baby's. De praktijk van Krista Post bevindt zich op de tweede verdieping van Het Arsenaal Doesburg en is met de lift bereikbaar. 

 

Voor meer informatie over de behandelwijze, kunt u haar website bekijken. 

bottom of page