Ondernemers in Het Arsenaal 
    Robbin van Turnhout Fotografie
portret-rembrandt-kraag-doesburg-Robbin
  • Facebook
  • Instagram

Robbin van Turnhout (1971)

Robbin is bovenal een ‘mensenfotograaf’ wat vooral terug te zien is in zijn portretten. Hierin heeft hij inmiddels zijn eigen, herkenbare stijl ontwikkeld.   Een portret is voor hem telkens weer een creatieve samenwerking tussen de fotograaf en de geportretteerde. Door zijn rustige benadering stelt hij mensen op hun gemak, wat weer terug te zien is in de foto’s. Inmiddels fotografeert hij alweer zo’n 20 jaar, waarvan de laatste 12 jaar als professioneel fotograaf.”

 

“Mijn enthousiasme voor fotografie is ontstaan toen ik voor het eerst een digitale camera in mijn handen had. Het direct kunnen zien of een foto ‘gelukt’ is, samen met de creatieve mogelijkheden van Photoshop, spraken me erg aan. Als de basis van een foto goed is, kun je er met de nabewerking echt een eigen ‘touch’ aan geven. Dat maakt dat iedere foto uniek is en je een eigen stijl kunt ontwikkelen.”

 

Voor de fine art portretten en de portretten in Rembrandtstijl, weten mensen vanuit het hele land hem inmiddels te vinden. Ook voor een workshop, foto’s voor de (bedrijfs)website of kunstfotografie kun je bij hem terecht, waarbij nauwkeurigheid en afwerking zijn handtekening zijn.

  Het Arsenaal Doesburg.

  Kloosterstraat 15

  6981 CC Doesburg  

  info: lindy@arsenaal-doesburg.nl

  Privacystatement

© 2021 Het Arsenaal Doesburg                                          

  Foto's website door: Bas Weetink Fotografie - Robbin van Turnhout Fotografie en Lindy Balduk